Over deze website

De website www.brievendownloaden.nl heeft als doel het aanbieden van voorbeeld brieven waarmee een ieder, particulier of zakelijk, uit de voeten zou moeten kunnen.

Wij zijn van mening dat de site overzichtelijk moet zijn zodat elke brief goed vindbaar is en dus makkelijk te downloaden moet zijn.

Wij bieden opzegbrieven, sollicitatiebrieven, aanmaningbrieven, ontslagbrieven aan die een leidraad voor onze gebruikers kunnen zijn.

We zijn geen commercieel bedrijf en hebben we website gemaakt op basis van onze eigen (particuliere) ervaringen op het internet. Wij hebben geen belang in eventueel genoemde bedrijven op de website, noch enige verantwoordelijkheid voor het gebruik van de brieven.

Mocht je vragen en of opmerkingen hebben over de dienstverlening van www.brievendownloaden.nl dan kun je ons bereiken via info@brievendownloaden.nl. Ook voor verzoeken om andere vormen van brieven of contracten staan wij open.

Onze dienstverlening is gratis, de enige inkomstenbron op de site zijn de advertenties. Deze dienen om de site kostendekkend te maken.